Menu
Your Cart

Unt de Cacao organic - nerafinat

Unt de Cacao organic - nerafinat
NOU

Descriere

Arborele de cacao este originar din părți ale Americii Centrale și de Sud iar nucile acestui copac au fost recoltate timp de secole pentru a fi folosite ca hidratante naturale pentru piele. Deoarece are un parfum ușor, o textură netedă și proprietăți emoliente extraordinare, untul de cacao este un ingredient popular în întreaga lume în majoritatea tipurilor de produse cosmetice de îngrijire și înfrumusețare.

Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi, datorită conţinutului ridicat de acizi graşi. Se topeşte la temperatura corpului, fiind astfel uşor absorbit de piele. Creează o barieră între pielea sensibilă şi factorii agresivi de mediu, barieră ce ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare. Vitaminele conţinute de untul de cacao protejează şi hrănesc pielea, scalpul şi părul degradat. În special, vitamina E ajută la refacerea pielii după expunerea la soare.

Unt de Cacao organic - nerafinat
32,00Lei
  • Stoc: 10
  • Model: Trio7
  • Greutate: 70.00g
Vandute: 0
Vizualizari: 864

Social

De retinut!
Caracteristici produs:Untul de cacao este un excelent hidratant pentru piele datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate care sunt deosebit de benefice pentru emolierea pielii uscate, crăpate. Este bogat în vitamine care protejează şi hrănesc pielea, scalpul şi părul degradat, fiind ușor absorbit.
Ingrediente cheie:THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (Unt de cacao) acid stearic - între 24% și 37% acid palmitic - între 24% și 30% acidul myristic - între 0 și 4 % acid arahidic - între 0 și 1% acidul lauric - între 0 și 1%
Utilizare:Pentru corp Loțiune hidratantă pentru corp - încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi aplică direct pe piele cu mișcări circulare până la absorbția completă a produsului.Pentru păr Mască pentru părul uscat și deteriorat - încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi aplică direct pe păr și scalpul masând ușor. Lasă să acționeze 10-15 minute înainte de șamponare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha