Menu
Your Cart

TrioVerde

Argilă verde
NOU Epuizare rapida
Brand: TrioVerde
Argila VERDE este extrasă din pământ vulcanic din regiunea Auvergne din Franța şi conține sedimente minerale bogate, cu proprietăți și beneficii complementare. Are rol purificator și calmant. Folosit în măști, îndepărtează impuritățile și decongestionează porii reducând excesul de sebum. Fol..
15,00Lei
Brand: TrioVerde
Crema BOGATĂ ANTIRID are un conținut ridicat de acizi grași esențiali care hrănesc, emoliază și hidratează pielea prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia. Uleiul de cătină protejează și sporește reînnoirea celulară, datorită conținutului ridicat de vitamina E, vitamina C, vitami..
28,00Lei
Brand: TrioVerde
Mireasma delicată, florală a uleiurilor de palmarosa și mușețel împreună cu aroma subtilă de grapefruit dulce creează un parfum fin, ușor, proaspăt și feminin, care induce o stare de bine.Proprietățile antibacteriene și hidratante ale uleiului de cătină se completează cu cele antiinflamato..
39,00Lei
Ulei după plajă cu Cocos, Ricin și unt de Shea
NOU Epuizare rapida
Brand: TrioVerde
Combinația de uleiuri 100% naturale de cocos, ricin și unt de shea ajută la refacerea pielii după expunerea la soare pentru a avea un bronz strălucitor și de lungă durată...
40,00Lei
Ulei Tratament pentru păr 200 ml.
NOU Epuizare rapida
Brand: TrioVerde
Uleiul tratament pentru păr este o soluție 100% naturală pentru menținerea sănătății părului și prevenirea degradării acestuia. Uleiurile din compoziția sa sunt bogate în acizi grași esențiali, fiind recunoscute pentru calitățile lor hidratante și reparatorii. Uleiul de argan este extras din..
62,00Lei
Brand: TrioVerde
Arborele de cacao este originar din părți ale Americii Centrale și de Sud iar nucile acestui copac au fost recoltate timp de secole pentru a fi folosite ca hidratante naturale pentru piele. Deoarece are un parfum ușor, o textură netedă și proprietăți emoliente extraordinare, untul de ca..
32,00Lei
Unt de Shea organic - nerafinat
NOU Epuizare rapida
Brand: TrioVerde
Untul de shea, cunoscut şi sub numele de unt de karite, este extras din nucile de karite - un arbore ce creşte necultivat în regiunile de savană ale Africii de Vest şi Centrale. Ţările occidentale abia acum încep să cunoască beneficiile considerabile pentru sănătate şi frumuseţe ale acestui ..
30,00Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Social