Menu
Your Cart

Sare de baie cu ulei esențial de lavandă

Sare de baie cu ulei esențial de lavandă
NOU

Descriere

Parfumul lavandei relaxează, dar în același timp calmează și curăță pielea, având efect antibacterian și antifungic. Toxinele din mediul înconjurător și stresul zilnic fac ca pielea să aibă de suferit, devenind foarte aspră. Lavanda ajută în acest caz, grație antioxidanților puternici pe care îi conține.
Băile cu sare sunt cunoscute ca tratament tradițional.

Sare de baie cu ulei esențial de lavandă
15,00Lei
  • Stoc: 10
  • Model: Lavanda Laurei
  • Greutate: 300.00g
Vandute: 0
Vizualizari: 1609

Social

Etichete: baie , wellness
De retinut!
Ingrediente cheie:Sarea de baie Lavanda Laurei este realizată din sare de minerit din zona Praid, cu compoziții optime de minerale, supliment de nămol natural și ulei esențial de lavandă ceea ce o face o sare cu adevărat specială.
DescriereParfumul lavandei relaxează, dar în același timp calmează și curăță pielea, având efect antibacterian și antifungic. Toxinele din mediul înconjurător și stresul zilnic fac ca pielea să aibă de suferit, devenind foarte aspră. Lavanda ajută în acest caz, grație antioxidanților puternici pe care îi conține. Băile cu sare sunt cunoscute ca tratament tradițional. Sarea de baie își exercită efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sănătății: ✔️ calmează sistemul nervos ✔️elimină starea de încordare ✔️ susține restabilirea echilibrului organismului. Băile cu sare favorizează metabolismul și înlătură cele mai diverse dureri, având efecte calmante. Prin proprietățile sale, sarea de baie alungă insomniile, ajută la respirația pielii, fiind în același timp aplicată cu eficiență în combaterea răcelii și a altor boli, având efecte dezinfectante și antiinflamatorii, stimulând în acelasi timp și circulația sânguină. O baie cu SARE DE BAIE cu LAVANDĂ are o acțiune calmantă, vă destinde simțurile, având un efect relaxant, atât la nivelul creierului, cât și la cel al epidermei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha