Menu
Your Cart

Săpun natural cu ulei esențial de lavandă

Săpun natural cu ulei esențial de lavandă
NOU Epuizare rapida

Descriere

Săpun natural Lavanda Laurei este obținut prin metoda "la rece"
Acest tip de săpun combină calitățile uleiurilor vegetale (hidratare și catifelare a pielii) și ale uleiului de lemongrass (tonifierea pielii și a musculaturii, stimularea circulației sanguine) cu proprietăţile uleiului esențial de lavandă care are efecte calmante, cicatrizante, antiinflamatorii și antibacteriene, ajutând la regenerarea și protejarea pielii.
Săpunurile sunt realizate prin metoda tradițională „la rece”, un proces lent prin care se păstrează active proprietățile ingredientelor folosite. Sunt uscate în mod natural, durata de maturare fiind de aproximativ o lună.
Punctul forte al săpunului nostru, îl reprezintă uleiul esenţial de lavandă, de puritate 100%, fără adaosuri sintetice, fără solvenți sau alcool, obținut din cultura proprie. Uleiul esențial potenţează proprietăţile celorlalte ingrediente, învăluindu-le cu un parfum foarte fin şi delicat.

Săpun natural cu ulei esențial de lavandă
10,00Lei
  • Stoc: 10
  • Model: Lavanda Laurei
Vandute: 3
Vizualizari: 1943

Opţiuni disponibile

Social

Etichete: sapun , lavanda
De retinut!
Ingrediente cheie:uleiuri vegetale saponificate de cocos, măsline, palmier, ricin, unt de shea, ulei esențial de lavandă, ulei esențial de lemongrass, floare uscată și măcinată de lavandă. Ingredientele sunt 100% naturale și au la bază uleiuri și unturi de origine vegetală, fără parabeni, sulfați, detergenți, întăritori artificiali sau alte substanțe chimice dăunătoare pielii.
DescriereSăpun natural Lavanda Laurei este obținut prin metoda "la rece" Acest tip de săpun combină calitățile uleiurilor vegetale (hidratare și catifelare a pielii) și ale uleiului de lemongrass (tonifierea pielii și a musculaturii, stimularea circulației sanguine) cu proprietăţile uleiului esențial de lavandă care are efecte calmante, cicatrizante, antiinflamatorii și antibacteriene, ajutând la regenerarea și protejarea pielii. Săpunurile sunt realizate prin metoda tradițională „la rece”, un proces lent prin care se păstrează active proprietățile ingredientelor folosite. Sunt uscate în mod natural, durata de maturare fiind de aproximativ o lună. Punctul forte al săpunului nostru, îl reprezintă uleiul esenţial de lavandă, de puritate 100%, fără adaosuri sintetice, fără solvenți sau alcool, obținut din cultura proprie. Uleiul esențial potenţează proprietăţile celorlalte ingrediente, învăluindu-le cu un parfum foarte fin şi delicat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha