Menu
Your Cart

Oferte speciale

Oferte speciale
HEMPOIL FULL SPECTRUM 2,5% CBD® - ULEI DE CANEPA OZONAT CU 2,5% ULEI CBD & TERPENEProdus revolutionar obtinut  dupa 50 ani de cercetare medicala si farmacolgica . Folosind in premiera mondiala ozonarea ca mijloc de multiplicare de pana la 10 ori a efectelor benefice si curative ale ..
125,00Lei
Magic Agaricus Blazei Murill Extract Boswellia Carterii OilProdus revolutionar obtinut  dupa 50 ani de cercetare medicala si farmacolgica internationala   . Folosim  in premiera  ozonarea , ca mijloc de multiplicare de pana la 10 ori a efectelor benefice si curative ale subs..
101,00Lei
Brand: Jonzac
Caracteristici: produs bio, dermatocosmetice, anti-ageGramaj: 2 x 500 mlDescriere produs: imbogatita cu apa termala calmanta Jonzac, polyox antiage si acid hialuronic natural, netezeste liniile fine si ridurile pielii. Oferta SPECIALA la care al doilea produs din pachet are un pret cu..
76,00Lei
ULEI OZONAT FULL EXTRACT DE CANEPA cu CBD  , Turmeric 200 mg Produs revolutionar obtinut  dupa 50 ani de cercetare medicala si farmacolgica . Folosind in premiera mondiala ozonarea ca mijloc de multiplicare de pana la 10 ori a efectelor benefice si curative ale substantelor active d..
200,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)