Menu
Your Cart

Îngrijire corp

Îngrijire corp
O baie aromatică cu bilele efervescente Lavanda Laurei are ca scop: relaxarea organismului, deschiderea porilor și eliminarea toxinelor...
10,00Lei
Crema tip balsam poate fi folosită pentru pielea uscată și crăpată, în special pentru mâini. De asemenea este potrivită și pentru călcâie, coate crăpate sau oriunde aveți pielea uscată...
30,00Lei
Brand: TrioVerde
Mireasma delicată, florală a uleiurilor de palmarosa și mușețel împreună cu aroma subtilă de grapefruit dulce creează un parfum fin, ușor, proaspăt și feminin, care induce o stare de bine.Proprietățile antibacteriene și hidratante ale uleiului de cătină se completează cu cele antiinflamato..
39,00Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs bioGramaj: 1 LitruDescriere produs: - Ph fiziologic- hipoalergenic: formulat si testat pentru a minimiza riscul de alergii- fara colorant, fara parfum, fara sapun- potrivit pentru utilizare frecventa- pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele mai sensibile- baza spu..
81,00Lei
Acest roll on conține ulei de cocos fracționat și ulei esențial de lavandă, în cantitatea optimă pentru a fi aplicat pe piele în siguranţă (uleiul esențial este foarte concentrat și nu se aplică nediluat pe piele!). Poate fi folosit ca parfum de puls, sau pe tâmple și pe tălpi pentru a avea un somn ..
25,00Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs bioGramaj: 85gDescriere produs:- sampon in forma solida, care contine numai substanta activa fara apa- pentru par gras- pentru utilizare zilnica- formeaza o spuma fina si delicata- forma practica, usor de folosit- fara coloranti de sinteza: culoarea este data integral de argil..
38,00Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs natural, 72% uleiuri vegetaleGramaj: 300gDescriere produs: Sapun de Marsilia este un sapun 100% natural preparat in Franta(Marsilia) prin saponificarea traditionala in cazan de uleiuri vegetale dupa o metoda ancestrala de creare a primului sapun solid.Caracteristici:- fabricat..
19,44Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs natural, 72% uleiuri vegetaleGramaj: 300gDescriere produs: Sapun de Marsilia este un sapun 100% natural preparat in Franta(Marsilia) prin saponificarea traditionala in cazan de uleiuri vegetale (ulei de masline si ulei de cocos) dupa o metoda ancestrala a primului sapun solid...
19,92Lei
Săpun natural cu ulei esențial de lavandă
NOU Epuizare rapida
Săpun natural Lavanda Laurei este obținut prin metoda "la rece"Acest tip de săpun combină calitățile uleiurilor vegetale (hidratare și catifelare a pielii) și ale uleiului de lemongrass (tonifierea pielii și a musculaturii, stimularea circulației sanguine) cu proprietăţile uleiului esențial de lavan..
10,00Lei
Parfumul lavandei relaxează, dar în același timp calmează și curăță pielea, având efect antibacterian și antifungic. Toxinele din mediul înconjurător și stresul zilnic fac ca pielea să aibă de suferit, devenind foarte aspră. Lavanda ajută în acest caz, grație antioxidanților puternici pe care îi con..
15,00Lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)