Menu
Your Cart

Wellness

Wellness
Lumânările cu ulei esențial de lavandă vă ajută să înlăturați oboseala și stările depresive, au efect calmant și relaxant.Pe lângă efectele terapeutice, lumânările din ceară de soia cu ulei esențial de lavandă au și efect repelent împotriva muștelor și a țânțarilor!..
35,00Lei
Lumânarea conține doar ingrediente de cea mai bună calitate pentru a vă bucura pe deplin de un masaj relaxant și foarte hidratant. Lumânarea pentru masaj, o dată aprinsă, se transformă într-un ulei cald şi onctuos, cu un parfum delicat și proaspăt pentru a crea un moment de relaxare intensă. Un trat..
45,00Lei
Pentru a vă bucura de parfumul lavandei, am integrat uleiul esențial de lavandă și într-un odorizant auto. Alături de un ulei vegetal, pentru ajuta la dispersie, puteți beneficia de aromaterapie în drum spre serviciu. Datorită efectului său relaxant, timpul petrecut în trafic va fi mai plăcut...
15,00Lei
Perlele parfumate cu prețiosul nostru ulei de lavandă, au un miros natural și plăcut ce durează până la 45 zile. Pot fi folosite în dulapul cu haine, în sertarul cu prosoape, în mașină sau chiar în poșetă pentru a vă bucura oricând de un miros floral și relaxant...
12,00Lei
Acest roll on conține ulei de cocos fracționat și ulei esențial de lavandă, în cantitatea optimă pentru a fi aplicat pe piele în siguranţă (uleiul esențial este foarte concentrat și nu se aplică nediluat pe piele!). Poate fi folosit ca parfum de puls, sau pe tâmple și pe tălpi pentru a avea un somn ..
25,00Lei
Parfumul lavandei relaxează, dar în același timp calmează și curăță pielea, având efect antibacterian și antifungic. Toxinele din mediul înconjurător și stresul zilnic fac ca pielea să aibă de suferit, devenind foarte aspră. Lavanda ajută în acest caz, grație antioxidanților puternici pe care îi con..
15,00Lei
Proprietăţile uleiului de lavandă*regenerator celular și reparator cutanat*cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee*calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecteantiseptic*antispasmodic, decontractant ..
25,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)