Menu
Your Cart

Argilă verde

Argilă verde
NOU Epuizare rapida

Descriere

Argila VERDE este extrasă din pământ vulcanic din regiunea Auvergne din Franța şi conține sedimente minerale bogate, cu proprietăți și beneficii complementare. Are rol purificator și calmant. Folosit în măști, îndepărtează impuritățile și decongestionează porii reducând excesul de sebum. Folosit în geluri de spălat curăță și exfoliază delicat pielea în timp ce oferă pielii minerale esențiale pentru a menține structura sănătoasă a acesteia.

Culoarea verde a argilei provine dintr-o combinație de oxizi de fier și de materii vegetale descompuse, în principal alge marine.

Argila verde din Franța este pregătită pentru piața comercială printr-un proces de uscare la soare și măcinare mecanică. După ce argila a fost extrasă, este uscată la soare pentru a elimina excesul de apă, apoi este măcinat în concasoare hidraulice pentru a obține o pulbere fină.


Argilă verde
15,00Lei
  • Stoc: 4
  • Model: Trio8
  • Greutate: 100.00g
Vandute: 6
Vizualizari: 1200

Social

Etichete: argila , masca faciala
De retinut!
Caracteristici produs:Argila verde este un ingredient 100% natural, apreciat datorită proprietăților sale detoxfiante. Purifică și reglează secreția de sebum în timp ce oferă pielii minerale esențiale. Este un ingredient cu acțiune delicată, foarte bine tolerat de toaate tipurile de ten.
Ingrediente cheie:MONTMORILLONITE, ILLITE, QUARTZ, KAOLIN (Argilă verde).
Utilizare:Pentru măști faciale, argila verde se amestecă cu puțină apă până se obține o pastă omogenă și se aplică pe tenul curățat. Se lasă să acționeze 10-15 minute și apoi se clătește cu apă caldă. Același procedeu poate fi utilizat și pentru împachetări corporale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha