Menu
Your Cart

Lumânare din ceară de soia si ulei de lavandă

Lumânare din ceară de soia si ulei de lavandă
NOU

Descriere

Lumânările cu ulei esențial de lavandă vă ajută să înlăturați oboseala și stările depresive, au efect calmant și relaxant.

Pe lângă efectele terapeutice, lumânările din ceară de soia cu ulei esențial de lavandă au și efect repelent împotriva muștelor și a țânțarilor!


Lumânare din ceară de soia si ulei de lavandă
35,00Lei
  • Stoc: 10
  • Model: Lavanda Laurei
  • Greutate: 100.00g
Vandute: 0
Vizualizari: 1276

Social

Etichete: lumanare , ceara soia , lavanda
De retinut!
Ingrediente cheie:ceară naturală din soia, ulei esențial de lavandă, fitil din bumbac, colorant pentru ceară.
Utilizare:Înainte de a reaprinde lumanarea, se va îndepărta partea de fitil arsă pentru a evita degajarea de fum în timpul arderii. Timp aproximativ de ardere : 25 H
DescriereOdată aprinse, lumânările de aromaterapie eliberează o aromă slabă (uleiul esențial este volatil) și totuși continuă în aer. Când o persoană inhalează acești vapori, moleculele de ulei pătrund în sistemul respirator și în cele din urmă ajung în fluxul sanguin, prevenind și tratând anumite afecțiuni ale corpului. Adesea, uleiurile esențiale au proprietăți chimice ce ajută la relaxare, reducând astfel stresul, cum este și cazul uleiul de lavandă.Pentru o ardere completă a lumânării trebuie să lăsați flacără aprinsă până ce toată suprafața lumânării este transformată în lichid(aproximativ 1h), astfel nu va rămâne ceară pe pereții vasului și vă veți bucura în totalitate de uleiul esențial de lavandă eliberat.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha