Yandex.Metrica

Returnare plata

Dacă vă răzgândiți în legătură cu produsele pe care le-ați cumpărat de la noi, va vom returna prețul de achiziție sau schimbam aceste produse, sub rezerva următoarelor condiții:

   
*Articolele trebuie să fie returnate în termen de 10 zile de la cumparare cu confirmarea de primire in original sau altă dovadă a cumpărării.
   
*Trebuie să furnizați numele, adresa și un cont bancar.
    *Produsele
trebuie să fie returnate  nefolosite in ambalajul original. În funcție de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea pot fi acceptata.
    
Numai în anumite situații, în funcție doar de decizia Vânzătorului, acesta accepta produsele returnate dacă au fost utilizate o dată sau prezinta o uzura usoara. În astfel de cazuri,  Vânzătorul va face o evaluare pentru a determina suma care urmează să fie returnata la Cumpărător.
   
*Dacă ați solicita o rambursare, prețul de achiziție (excluzând taxele de livrare pentru on-line) va fi rambursat , folosind metoda de plată inițiala odată ce am primit produsul și s-a confirmat că acesta îndeplinește condițiile de mai sus (1-3). Sunteți responsabil pentru orice costuri asociate cu returnarea produsului, inclusiv cu eventualele costuri de conversie valutară.