Yandex.Metrica

Metode de plata

Modalitățile de plată pentru achiziționarea produselor prin intermediul site-ului www.mallcosmetics.eu/www.mallcosmetics.ro sunt următoarele:
Sectiunea 1
    1.1. Plată ramburs. În acest caz plata se efectuează în numerar la curier, la momentul primirii produselor comandate. Dovada efectuării plăţii către curier este nota de transport care însoţeşte marfa.
ATENTIE! La alegerea acestei metode de plata se aplica o taxa suplimentara de 5% din valoarea cosului de cumparaturi. In plus, peste valori ale cosului de cumparaturi mai mari de 200Lei se solicita si este necesara achitarea anticipata a 30% din valoarea comenzii, pentru acceptarea si procesarea acesteia. Aceasta modalitate de plata se activizeaza automat numai pentru clientii top.
    1.2.Plată prin transfer bancar. După plasarea comenzii de achiziţionare prin metoda de plată "Transfer bancar“, Clientul primește mesaj prin poşta electronică cu factura proformă pentru efectuarea plății. În acest caz termenul pentru executarea comenzii se prelungeşte deoarece Magazinul online trebuie să aştepte banii să intre în contul lui bancar.
    1.3.Transfer electronic, plată cu card bancar . În cazul în care se plasează comandă pentru achiziționarea mărfurilor respective, Clientul efectuează plata prin intermediul procesatorului international de plati electronice, PayPal. Aceasta este cea mai sigură şi rapidă modalitate de cumpărături în Internet. Plățile, efectuate prin intermediul acestor procesatori, intră în contul Magazinului online în momentul confirmării comenzii, ceea ce ne permite sa procesam imediat comanda.


Pentru a efectua plata cumparaturilor dvs. cu card bancar va rugam sa urmati pasii:

1. Selectati optiunea "Finalizare comanda" din cosul de cumparaturi. Veti fi directionati catre pagina de ceckout care arata ca in imaginea de mai jos.


In aceasta pagina este necesar sa selectati ca valuta de plata EURO sau US Dollar(vezi sageata). Acesta schimbare este necesara deoarece in platforma PayPal nu este acceptata ca moneda de tranzactionare RON. Conversia se face automat, la cursul BNR.

IMPORTANT! Chiar daca tranzactia se face in alta moneda decat RON, puteti plati cu orice card bancar VISA sau Mastercard in lei sau orice alta valuta.

2. Dupa selectia monedei, in sectiunea "Modalitati de plata" se activeaza optiunea "Plata cu card prin PayPal".

Selectati aceasta optiune.

3. Verificati corectitudinea datelor introduse( de livrare, de contact si de plata) si in partea de jos bifati acceptarea "Info livrare" si "Termeni si conditii" (evident,dupa citirea acestora). Daca datele sunt corecte dati click pe butonul"Confirma comanda"

4. Veti fi directionati catre pagina securizata de plata PayPal. Aici selectati optiunea "Pay with my debit or credit card" , introduceti datele solicitate si confirmati plata prin apasarea butonului "Pay" .


Sectiunea 2. În cazul unor produse mai puţin populare sau a celor care sunt livrate la comandă, Mall Cosmetics îşi rezervă dreptul de cerință de plată în avans de către Client în valoare de 30% din valoarea mărfii.

Sectiunea 3. Magazinul online poate negocia cu Clientul alte condiții specifice și metode de plată. Într-un asemenea caz se aplică condiţiile şi modurile de plata menţionate în comandă, confirmate de câtre Magazinul online, adoptate pentru realizare și îndeplinire a tuturor cerinţelor suplimentare, legate de anumite condiții contractuale sau modalități de plată (precum și plata în rate).