Menu
Your Cart

Ingrijire corp

Ingrijire corp
Bile efervescente pentru baie
NOU Epuizare rapida
O baie aromatică cu bilele efervescente Lavanda Laurei are ca scop: relaxarea organismului, deschiderea porilor și eliminarea toxinelor...
10,00Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs bioGramaj: 1 LitruDescriere produs: - Ph fiziologic- hipoalergenic: formulat si testat pentru a minimiza riscul de alergii- fara colorant, fara parfum, fara sapun- potrivit pentru utilizare frecventa- pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cele mai sensibile- baza spu..
81,00Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs bioGramaj: 85gDescriere produs:- sampon in forma solida, care contine numai substanta activa fara apa- pentru par gras- pentru utilizare zilnica- formeaza o spuma fina si delicata- forma practica, usor de folosit- fara coloranti de sinteza: culoarea este data integral de argil..
38,00Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs natural, 72% uleiuri vegetaleGramaj: 300gDescriere produs: Sapun de Marsilia este un sapun 100% natural preparat in Franta(Marsilia) prin saponificarea traditionala in cazan de uleiuri vegetale dupa o metoda ancestrala de creare a primului sapun solid.Caracteristici:- fabricat..
19,44Lei
Brand: Douce Nature
Caracteristici: produs natural, 72% uleiuri vegetaleGramaj: 300gDescriere produs: Sapun de Marsilia este un sapun 100% natural preparat in Franta(Marsilia) prin saponificarea traditionala in cazan de uleiuri vegetale (ulei de masline si ulei de cocos) dupa o metoda ancestrala a primului sapun solid...
19,92Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)