Yandex.Metrica

Despre noi

Conceptul "Mall Cosmetics"  a prins viata in anul 2013, pornit de la dragostea pentru parfumuri a initiatorilor. Prin colaborarea cu un importator local (Romania) de parfumuri "mainstream" originale, dar marci mai putin cunoscute pe piata din Romania (Lomani, Parour,Remy Marquis, etc.). a fost lansat magazinul on-line.

Datorita seriozitatii si atentiei cu care am tratat fiecare client, in scurt timp am reusit sa atragem atentia si sa fim apreciati de tot mai multi iubitori de "esente nobile".

Astfel, s-a ivit necesitatea de a oferi produse mai variate si marci mult mai cunoscute  in magazinul nostru. Gratie eforturilor depuse am reusit sa colaboram cu un cunoscut furnizor international de profil si astfel am reusit sa marim numarul de articole listate in magazin,ocazional,pana la 30.000.

Pe masura ce portofoliul de clienti a crescut, am intensificat eforturile nostre de oferi servicii si produse de cea mai inalta calitate.

Ca rezultat, in momentul de fata va oferim produse originale certificate de la furnizori din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, Cehia si Franta.

Gama noastra de parfumuri de nisa este unica pe piata de profil din Romania, putandu-va oferi parfumuri cu adevarat unice si exclusiviste, multe dintre ele nefiind oferite spre vanzare in alte magazine locale (online sau clasice).

Va multumim pentru interesul constant si sincer pe care ni-l acordati!